Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kisteknős kikelése

2011.04.16. 15:22 - swanti

Címkék: fotó cukiság állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://2perc.blog.hu/api/trackback/id/tr292830340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stikasz_1 2011.04.16. 16:51:58

Gratulálok, nagyon sokféle képet készítettetek. Nem is gondolná a látogató, hogy 1-2 ember ennyi kreatív festményt, fotót, miegyebet hoz össze- gondolom mind a saját munkátok, mert forrást sehol nem látok, csak a képek sarkában a blogotok vízjelét.

elmebajnok · http://2perc.blog.hu 2011.04.16. 17:18:03

@stikasz_1: Utoljára reagálunk a trollkodó, undorító stílusú kommenteidre, szóval jól figyelj.
-ki mondta, hogy ezek a mi munkáink? Hol olvastál te ilyet?? Nyilván egyáltalán nem célunk ezt elhitetni az emberekkel. Ilyen sötét ne legyél.
-A képeknek az esetek 99,5%-ban SEMMILYEN forrása nincs feltüntetve, azt meg ne várd tőlünk hogy magánnyomozásba kezdünk hogy felkutassuk az eredeti alkotót.
Miért zavar ez ennyire téged?? Ha tudsz forrást, írd le kommentben, a határidőnaplósat is köszi szépen, de az ilyen lekezelő, hányinger kommentektől kímélj meg minket.


süti beállítások módosítása