Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kidurranás pillanatában

2011.03.07. 11:45 - elmebajnok

Címkék: fotó szép 2perc

A bejegyzés trackback címe:

https://2perc.blog.hu/api/trackback/id/tr452717929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Művészgyerek · http://cre-art.blog.hu/ 2011.03.07. 19:12:09

Cseszett jó képek! Elfogadnék egy ilyen kamerát, vagy fényképezőt. :)

pmedia · http://www.flickr.com/photos/pmediafoto/ 2011.03.11. 14:12:45

Nagyon jó lenne, ha legalább egy kicsit megtisztelnétek azt, aki készítette a képet és legalább egy forrást megjelölnétek, mert ez neki nem kis meló meg pénzbefektetés volt. Mert a "2perc.blog.hu" felirat mindenhol ott van, de kétlem, hogy ezt a képet ti készítettétek volna.

elmebajnok · http://2perc.blog.hu 2011.03.11. 17:21:06

@pmedia: Sajnos nem tudjuk, ki készítette a képet, és a legnagyobb gond az, hogy a képek 99%a nem az eredeti forrásról származik, és lehetetlen kideríteni, hogy kinek is a művei. Ld: az ember aki koszos autókra rajzol-hihetetlenül tehetséges arc, mégsem tudjuk még a nevét sem. A felirat automatikusan rákerül majdnem minden képre, ezt csak azért csináljuk, hogy ha egy magyar oldalnak kedve szottyan a "konkurenciától" átemelni egy képet, legalább azzal törjünk borsot az orruk alá, hogy 20 másodperces melót adunk nekik, hogy levágják a képről :) Mi nem szedünk magyar oldalról, és ügyelünk arra, hogy lehetőleg ne is legyen egyezés a tartalmak között. Ellenben több, hasonló működésű oldal szeret 0 melóval csemegézni a magyar blogok közül és felrakni a képeket.

Ha tudsz forrást, akármelyik kreatív műhöz, megköszönnénk ha megírnád nekünk! Mivel "civilben" mi is tervezéssel, alkotással foglalkozunk, mi is felháborodnánk, ha forrás megjelölése nélkül, névtelenül találkoznánk egy munkánkkal. De sajnos a képek forrás nélkül keringenek a neten, amiknek képtelenség utána járni.


süti beállítások módosítása