Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Furcsa Flintstones

2011.12.23. 21:07 - swanti

Címkék: rajzfilm fail

2perc.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://2perc.blog.hu/api/trackback/id/tr353491453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Switch19 2011.12.24. 22:25:25

már nem azért, de a kereszténység szar.
úgy állítja be a karácsonyt, mintha Jézus születése lenne. Megjegyzem, hogy Krisztus előtt is tartottak ünnepet december végén. Még fát is állítottak, amit feldíszítettek. a kereszténység átvett sok általuk pogánynak nevezett (inkább ősi istenhit) ünnepet, hogy népszerűsítsék az akkor még új vallásként debütáló kereszténységet. persze az erőszakos megtérítések sem maradhattak ki, és az ellenszegülők lemészárlása. aztán elkezdték meghamisítani a bibliát, és létrejött az amit ma ismerünk, a szép, habos-babos kis mesekönyv.
A Flitstones család sem egy hülyeség. aki hallott már a Peruban talált Ica-i kövekről, annak nem kell magyarázni, de aki nem, a köveken olyan rajzok vannak amiken együtt ábrázolták az embereket a dinoszauruszokkal. lovagoltak a triceratopszokon, meg ilyenek. uh aki a Flintstones-t csinálta, nem volt hülye, csak rossz feldolgozást választott. egy dokumentum film jobban illene az igaz történelemhez. :)

b_bia 2011.12.26. 17:52:53

Igaz... Jézus valamikor júniusban született. Decemberben azt ünnepeljük hogy ez a legrövidebb nappal és a leghosszabb északa. Nem jézus születését. Ez már Jézus születésével jóval elöbb volt. Mi csak átvettük a "barbár népektöl" (nem a pogányokra gondoltam).


süti beállítások módosítása